Arhiv

Novice

Aktivnosti na projektu Bošnjaki med nami – usposabljanje za sožitje kultur

03. julij 2009

Predstavitev aktivnosti na projektu Bošnjaki med nami - usposabljanje za sožitje kultur v 4. obdobju poročanja.
 

V 4. obdobju poročanja (april, maj in junij) so člani "organizacijska skupine 1" in organizator na projektu končali z izobraževanji in usposabljanji projekta ter s tem zaokrožili usposabljanje za menedžerje kulturnih dogodkov - projektov. Zadnja usposabljanja, ki jih je skupina opravila so bila "Usposabljanja iz projektnega dela", "Usposabljanje iz oblikovalskih (računalniških) programov" in "Usposabljanje iz promocijskih aktivnosti/trženja".

To obdobje poročanja je prineslo štiri usposobljene menedžerje kulturnih dogodkov - projektov, ki bodo znali pridobljena znanja širiti naprej.

 

***

Projekt »Bošnjaki med nami – usposabljanje za sožitje kultur« se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete »Enake možnosti in spodbujanje socialne vključenosti«, prednostne usmeritve »Dvig zaposljivosti ranljivih družbenih skupin na področju kulture in njihovi socialni vključenosti«.

Namenska sredstva EU predstavljajo 85 % celotnih upravičenih stroškov in namenska sredstva slovenske udeležbe 15 % celotnih sredstev.

www.svlr.gov.si

 
Prijava na e-novice
Če želite prejemati novice, obvestila, se prijavite na e-novice:

Odjava e-pisma
Statistika ogledov
Vseh: 2272 since 15.09.2010
Ta mesec: 206
Ta teden: 51
Danes: 2