Arhiv

Novice

Aktivnosti na projektu Bošnjaki med nami – usposabljanje za sožitje kultur

22. oktober 2009

Predstavitev aktivnosti na projektu "Bošnjaki med nami - usposabljanje za sožitje kultur" v zaključnem obdobju projekta. 

V zaključnem obdobju projekta je organizacijska skupina 1 z organizatorjem poskrbela za pripravo koncepta usposabljanja - "train the trainers" - in uporabljenih metod ter pripravo ustreznih spremljajočih gradiv za usposabljanje organizacijske skupine 2 na temo menedžmenta kulturnih dogodkov - projektov. Usposabljanje menedžerjev kulturnih dogodkov je bilo uspešno zaključeno v mesecu septembru.

V tem obdobju je celotna ekipa, ki je sodelovala v projektu tudi realizirala Letni festival Bošnjakov - Zlate lilije, ki se je odvijal na gradu Fužine v Ljubljani od 8. do 10. oktobra 2009. Cela pot do festivala, priprava in organizacija, je bila del tega projekta.

***

Projekt »Bošnjaki med nami – usposabljanje za sožitje kultur« se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete »Enake možnosti in spodbujanje socialne vključenosti«, prednostne usmeritve »Dvig zaposljivosti ranljivih družbenih skupin na področju kulture in njihovi socialni vključenosti«.

Namenska sredstva EU predstavljajo 85 % celotnih upravičenih stroškov in namenska sredstva slovenske udeležbe 15 % celotnih sredstev.

www.svlr.gov.si

 
Prijava na e-novice
Če želite prejemati novice, obvestila, se prijavite na e-novice:

Odjava e-pisma
Statistika ogledov
Vseh: 2336 since 15.09.2010
Ta mesec: 236
Ta teden: 52
Danes: 1