Arhiv

Novice

Aktivnosti na projektu VKM

07. maj 2012

Aktivnosti na projektu Vizualne komunikacije multikulture v drugem delu projekta.

V tem delu projekta so se začela osrednja usposabljanja, tako da je v terminu od februarja do aprila bila skupina deležna 6 usposabljanj oz. izobraževanj: seminar grafičnega oblikovanja, seminar obdelave tiskanih publikacij, seminar dela s PDF dokumenti in priprava na tisk, seminar projektni proces in projektno vodenje, seminar strateške komunikacije in self-managementa ter seminar čustvene intelegence in vodenja.

 

***

Projekt »Vizualne komunikacije multikulture - z veščino grafičnega oblikovanja in projektnega komuniciranja do višje zaposljivosti pripadnikov novih narodnih skupnosti« se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete »Enake možnosti in spodbujanje socialne vključenosti«, prednostne usmeritve »Dvig zaposljivosti ranljivih družbenih skupin na področju kulture in njihovi socialni vključenosti«.

Namenska sredstva EU predstavljajo 85 % celotnih upravičenih stroškov in namenska sredstva slovenske udeležbe 15 % celotnih sredstev.
 

VKM

 
Prijava na e-novice
Če želite prejemati novice, obvestila, se prijavite na e-novice:

Odjava e-pisma
Statistika ogledov
Vseh: 2371 since 15.09.2010
Ta mesec: 239
Ta teden: 57
Danes: 1